Motonet logo
Kaubamaja

Logi sisse
Logi sisse
Ostukorv
Kassasse

Lodge L10SK3 malmpann, ø 30 cm

85-00311

0 arvustust

Lodge L10SK3 malmpann, ø 30 cm
Vaikimisi pilt

Lodge L10SK3 malmpann, ø 30 cm

85-00311

0 arvustust

Loe tootekirjeldust

Kogus:
39,90 €/ tk
Osta kaubamajast

Ei ole saadaval

Telli e-poest

Ei ole saadaval

Saadavus ja riiulikoht kaubamajas
Lodge'i malmpann L10SK3 pann sobib nii pliidil, ahjus, grillis kui ka lahtisel tulel kasutamiseks. Panni pinda on rasvapõletusega eeltöödeldud, et tagada mittekleepuv ja vastupidav pind. Pannil on käsitsemist hõlbustav abikäepide, mis asub panni tavakäepideme vastas. Kui hoolitsed oma klassikalise malmpanni eest hästi, siis kestab see põlvest põlve. Selle panniga saad anda steikidele, kalale, kanalihale ja köögiviljadele kauni ja maitsva praepinna. Pann säilitab tõhusalt kuumust ja küpsetab toitu ühtlaselt isegi sel juhul, kui pead aeg-ajalt avama ahjuukse või grillikaane näiteks toidu pööramiseks või õliga ja vürtsidega maitsestamiseks.

Lodge on üks vanimaid köögitarvikute tootjaid Ameerika Ühendriikides ja on saavutanud eriti suure populaarsuse just kvaliteetsete malmnõude tootjana. Lodge'i tooted on loodud kaua kestma.

Lodge'i malmpanni on lihtne hooldada ja korras hoida. Pärast kasutamist pühi pann majapidamispaberiga puhtaks ja loputa seda sooja veega. Kuivata pann hoolikalt ja määri selle pinnale väike kogus toiduõli. Malm imab õli endasse ja panni pind muutub praktiliselt mittenakkuvaks. Pann on seega järgmiseks kasutuskorraks valmis. Hoolikas puhastamine ja kasutusjärgne õlitamine parandavad panni mittenakkuvaid omadusi ja tagavad sellele pika kasutusaja. Malmpanni ei tohi pesta nõudepesumasinas ega jätta pikemaks ajaks vette likku.

• Kerge puhastada
• Vähene hooldusvajadus
• Saab kasutada ka induktsioonpliidil
• Läbimõõt 30 cm
Tootekood:
85-00311
Kaubamärk:
Lodge
Paki mõõdud ja kaal
  • Laius
    320 mm
  • Pikkus
    460 mm
  • Kõrgus
    60 mm
  • Kaal
    3.738 kg
Tootekood:
85-00311
Kaubamärk:
Lodge
Arvustuste kokkuvõte

1

2

3

4

5

-
Sellel toote kohta pole veel arvustusi tehtud