Motonet logo
Kaubamaja

Logi sisse
Logi sisse
Ostukorv
Kassasse

Nasiol WipeOn autoklaaside nanokaitserätikud

60-00867

0 arvustust

Nasiol WipeOn autoklaaside nanokaitserätikud
Vaikimisi pilt

Nasiol WipeOn autoklaaside nanokaitserätikud

60-00867

0 arvustust

Loe tootekirjeldust

Kogus:
17,90 €/ tk
Osta kaubamajast

Ei ole saadaval

Telli e-poest

Ei ole saadaval

Saadavus ja riiulikoht kaubamajas
Parim nanokaitsevahend autoklaasidele. Komplektis:
• Puhastusrätik
2 nanokaitserätikut
• Nitriilkindad
• Aknakleebis

Populaarne ja hästi toimiv autoklaaside nanokaitsevahend Nasiol GlasShield on nüüd saadaval lihtsalt kasutatavate niiskete rätikutena. See on tõeline tee-see-ise-toode. Nüüd on tuuleklaasi nanokeraamiline katmine sama lihtne kui aknapesu. Nanokaitsevahendile lisaks kuluvad komplekti ka nitriilkindad ja eelpuhastusvahend. Autoaknad tuleb küll enne kaitsekattega katmist ära pesta ja kuivatada.

Auto klaas- ja peegelpindade hüdrofoobne nanokate parandab sõiduohutust vihmasaju ajal. Kaitsekate peab praktiliselt u 2 aastat vastu. Glasshield-töötlus kaitseb autoklaase ja peegleid ja hoiab need puhtana. Kaitsekate lihtsustab ka oluliselt jää eemaldamist - jää lihtsalt ei nakku sama tugevasti kui töötlemata klaaspindadele. Tihti piisab jää eemaldamiseks sellest, kui pihustada klaasipesuvedelikku tuuleklaasile ja lasta seejärel kojameestel klaas puhtaks kaapida.

Turvaline sõit, hea nähtavus ja kerge puhastatavus - käsitlemise järel on su autol tõelised kõrgtehnoloogilised aknad. Teised autojuhid vaatavad su autot hämmastusega, kui näevad sind nendest kojamehi kasutamata möödumas. Veepiisad valguvad tuuleklaasilt jälgi jätmata ja kojamehi võivad jõude seista.
Parandab oluliselt nähtavust - näeb välja paremini kui läbi uue klaasi. See veekindel vahast parem kaitsekate on nanotehnoloogia tipptoode! See on parim ja tõhusaim vihmavett tõrjuv toode ja seega ka tõhus sõiduohutuse parandaja.

Tunned end koos oma kaassõitjatega turvaliselt ka tingimustes, kui nähtavus on tavaliselt halb. Nähtavust parandavat mõju on lihtne märgata, kui sõidad halva ilmaga kiirusega üle 40 km/h. Auto aknad ja peeglid püsivad puhtana autole pritsivast mustusest ja porist hoolimata.
Tootekood:
60-00867
Kaubamärk:
Nasiol
Paki mõõdud ja kaal
  • Laius
    30 mm
  • Pikkus
    90 mm
  • Kõrgus
    175 mm
  • Kaal
    0.051 kg
Tootekood:
60-00867
Kaubamärk:
Nasiol
Arvustuste kokkuvõte

1

2

3

4

5

-
Sellel toote kohta pole veel arvustusi tehtud